Cautare rapida

Abonare la Newsletter

Spirokast 10 mg x 28 cpr. Afisare la marime maxima
Denumire:
Spirokast 10 mg x 28 cpr.
Producator:
-
Substanta activa:
MONTELUKASTUM
W55915001

Alte produse din aceeasi categorie:

Inapoi
Inainte
  • Compozitie:

    - Substanta activa este montelukast (sub forma de montelukast sodic). Un comprimat filmat contine montelukast 10 mg, sub forma de montelukast sodic. - Celelalte componente sunt nucleu: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, croscarmeloza sodica, edetat disodic, stearat de magneziu si film: hipromeloza, hidroxipropilceluloza, dioxid de titan (E 171), oxid galben de fer (E 172), oxid rosu de fer (E 172).

  • Indicatii:

    Spirokast face parte din clasa de medicamente numite antagonisti ai receptorilor pentru leucotriene. Acestia blocheaza substantele numite leucotriene. Leucotrienele determina ingustarea si inflamatia cailor respiratorii din plamani si, de asemenea, simptome de alergie. Prin blocarea leucotrienelor, Spirokast amelioreaza simptomele astmului bronsic, ajuta la controlul simptomelor astmului bronsic si amelioreaza simptomele alergiei de sezon (cunoscuta si sub denumirea de rinita alergica sezoniera sau febra fanului). Medicul dumneavoastra v-a prescris Spirokast pentru tratamentul astmului bronsic, prevenind simptomele astmului bronsic din timpul noptii si zilei. ? Spirokast este utilizat la pacientii cu simptome controlate insuficient de tratamentul actual si care au nevoie de un tratament adaugat ? Spirokast ajuta, de asemenea, la prevenirea ingustarii cailor respiratorii cauzata de efortul fizic. ? La acei pacienti la care Spirokast este administrat pentru astm bronsic, Spirokast poate, de asemenea, sa determine ameliorarea simptomelor rinitei alergice sezoniere.

  • Contraindicatii:

    Nu luati Spirokast - daca sunteti alergic (hipersensibil) la montelukast (substanta activa) sau la oricare dintre celelalte componente ale Spirokast.

  • Administrare:

    Adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani Doza uzuala este de un comprimat filmat Spirokast 10 mg administrat zilnic seara. Spirokast 10 mg poate fi administrat cu sau fara alimente. Daca luati Spirokast, aveti grija sa nu utilizati alte medicamente care contin aceeasi substanta activa, montelukast. Spirokast 10 mg comprimate filmate nu poate fi utilizat la copii si adolescenti cu varste sub 15 ani din cauza lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea

  • Precautii:

    Aveti grija deosebita cu Spirokast ? Daca astmul bronsic sau modul in care respirati se agraveaza, spuneti imediat medicului dumneavoastra. ? Spirokast comprimate filmate nu este destinat pentru tratamentul crizelor de astm bronsic. Daca apare o criza de astm bronsic, urmati indicatiile date de catre medicul dumneavoastra. Intotdeauna aveti la dumneavoastra medicamentul pentru situatii de urgenta cum este cazul crizei de astm bronsic. ? Este important ca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra sa luati toate medicamentele prescrise de catre medicul dumneavoastra. Spirokast nu trebuie sa inlocuiasca alte medicamente utilizate in tratamentul astmului bronsic pe care medicul dumneavoastra vi le-a prescris. ? Orice pacient care ia medicamente pentru tratamentul astmului bronsic trebuie sa stie ca daca apar simptome asociate cum sunt simptome asemanatoare gripei, furnicaturi si intepaturi sau senzatie de amorteala la nivelul bratelor sau picioarelor, agravarea simptomelor respiratorii si/sau eruptie trecatoare pe piele, trebuie sa se adreseze medicului curant. ? Nu trebuie sa luati acid acetilsalicilic (aspirina) sau alte medicamente antiinflamatoare (cunoscute si sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene sau AINS) daca aceste medicamente va agraveaza astmul bronsic.

  • Prezentare:

    Spirokast 10 mg comprimate filmate este disponibil in cutii cu: - blistere din Nylon/Aluminiu/PVC-Aluminiu (fara indicarea zilelor saptamanii) cu 28 comprimate filmate.

Nu exista nici un comentariu pentru moment.

Scrieti-va parerea

Spirokast 10 mg x 28 cpr.

Spirokast 10 mg x 28 cpr.

MONTELUKASTUM

Scrieti-va parerea

| Harta Site | Navigati versiunea mobila | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate
Copyright © S.C. GEONET S.R.L. Toate drepturile rezervate. C.I.F. RO 13884170 R.C. J04/305/2001 ANPC